Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 19 mei 2017

Voor jou

Laatst zag ik bij Dawn Griffith weer eens een geweldig leuk model kaart. En dat MOEST ik gewoon ook eens proberen. En het is echt heel makkelijk te maken. Makkelijker dan het zich in eerste instantie liet aanzien.
Voor dit kaartje gebruikte ik zowel het mooie designpapier als de stempelset van het O So Succulent. De Nederlandse tekst is uit de set Recht uit het hart.


1 opmerking:

  1. he ja idd leuk model, weer eens iets anders dan een gewone dubbele kaart

    BeantwoordenVerwijderen