Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 13 mei 2017

Stippen en strepen

Mijn derde kaartje van vandaag is het kaartje voor de Less is More challenge. Ze vragen stippen en strepen en vooral ook een enkellaags kaartje. Dat vind ik zelf altijd de lastigste om te maken, maar goed, uitdagingen zijn er om aan te gaan toch?
Met de Guy Greetings set stempelde ik de auto en maskerde die om daarna de strepen en stippen op de kaart te stempelen, zodanig dat het lijkt of ze achter de auto zitten. Daarna het masker eraf gehaald en de auto ingekleurd met een marker. Op de foto (bijna) niet te zien, maar de raampjes van de auto gaf ik een glanslaagje  met de Wink of Stella.


10 opmerkingen:

 1. Splendid guy card using the theme for LIM this week

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow! What a great interpretation of our OLC theme this week! I'm guessing the spots are from an individual stamp and you used masking to get them behind the car and this looks just so fab! Great combination of stamps and images. Loving the colors and layout too. Lots of loving in the air! :) Thanks for joining us at Less Is More!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart!
  Ik vind de auto super.Zonder veel poespas.
  Leuk detail de raampjes.
  Fijn weekend verder, groetjes Crealientje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Very stylish and a super vintage look to this card - perfect for our spots and stripes challenge and very classy! Love the colouring on the car too. Thanks so much for playing along with us at Less is More :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Great male card and a great take on the challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nice card, especially for a man!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love your beautiful CAS creation Ankie, love the addition of the vintage car too 😀 Viv xx

  BeantwoordenVerwijderen