Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 31 mei 2017

Happy Birthday

Vandaag heb ik een tweede kaartje om te laten zien. Dit kaartje maakte ik voor de uitdaging van de Lift Challenge. Je moet een achtergrond embossen en dan deels inkleuren. Ik heb een embossingfolder voorzien van Versamark en daarna heb ik mijn kaart erop gelegd. Voorzichtig met de brayer er overheen gerold. Voorzichtig het kaartje van de folder afhalen en bestrooien met witte embossingpoeder. Vervolgens met de heattool verhit waardoor het afdrukje opkwam. Daarna heb ik met de waterbrush en wat SU inkt vrij nat een deel van de kaart ingekleurd. Daarna met wat restantjes designpapier banners gemaakt en op de kaart geplakt. De tekst op het donkere cardstock stempelde ik ook met Versamark en embosste ik met dezelfde witte poeder. Met een geschulpte pons ponste ik een cirkel van Flirty Flamingo cardstock en met een iets kleinere pons stanste ik het tekstdeel uit. Dit plakte ik op elkaar. Toch miste ik nog iets en ben op zoek gegaan in mijn restantenbakje en vond daar dit kleine gele bloemetje. Nog een rhinestone op het hartje van het bloemetje en zie hier mijn bijdrage.


En voor de volledigheid hieronder ook nog een keer het kaartje dat je moet liften:

6 opmerkingen:

 1. Mooi subtiel achtergrondje en gaaf kaartje! Dank je wel voor het meedoen, Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje en wat een gaaf idee om dit met een folder te doen. Dank voor de tip

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart, hele leuke werkwijze. Je KKT kaart is schitterend met de mooie bloem.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om een embossingfolder te gebruiken bij deze techniek. Mooie kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Idd een leuke manier om je achtergrond te maken. Mooie zachte kleurtje, leuke lift. Dank je wel Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaart Ankie! Wat een goed idee om een embossing folder te gebruiken ipv een stempel, ik dacht dat het een stempel moest zijn, ik had niet zo'n grote stempel dus heb steeds kleintjes herhaald.

  BeantwoordenVerwijderen