Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 30 mei 2017

Bloemenpracht

Voor mijn moeder in het verpleeghuis maakte ik dit bloemenkaartje. Op de basiskaart plakte ik eerste een stuk designpapier. De bloemen uit de Garden in Bloom stempelde ik op wit cardstock en knipte die allemaal uit en schikte die op de kaart. De bijtjes rechts bovenaan komen ook uit de Garden in Bloom set. Op de foto is het niet echt te zien maar de bloemen heb ik allemaal bewerkt met de Wink of Stella pen voor wat glans.1 opmerking:

  1. Wat een mooie wand met kaartjes zal je moeder zo krijgen. Prachtig deze kaart met de grote bloemen en de bijtjes. Je condoleance kaart is heel mooi en stijlvol.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen