Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 29 april 2017

Soms is er zoveel ....

Dit kaartje is dan wel een condoleancekaartje, maar voldoet wel aan de opdracht van Less is More deze week, nl. dat je schaduw op je kaart moet laten zien. Zoals je kunt zien heb ik een de schaduw aangebracht onder het glas met de verwelkte rozen.
De stempelset is deze keer een setje van de Action. De tekst is uit de set Recht uit het hart van SU.


9 opmerkingen:

 1. Such a gentle and pretty little card Ankie, I love it ;) Viv xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. What a very beautiful and elegant floral scene! I love the soft droop of the flowers in the jar and the subtle shadow they cast. A very pretty stamp and lovely soft colour palette too. Thanks so much for playing along with us at Less is More :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een bijzonder mooie stempel en mooi gekleurd; past echt mooi voor zo'n kaart! Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Terrific card, so soft and pretty. Thanks for sharing at Less is More!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Subtle and delicate, a lovely card with a perfectly placed shadow too.
  Thanks so much for sharing with us at Less is More, Anita x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. A lovely card. The soft gentle colours are so suitable as a condolence card. I like the composition of the flowers.

  BeantwoordenVerwijderen