Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 15 april 2017

Less is More bijdrage

Mijn tweede kaartje van vandaag is het lentekaartje voor Less is More. Ik heb de schattige egeltjes gebruikt uit de set Love you Lots. Alleen het bloemetje heb ik een kleurtje gegeven en de wangetjes van de egeltjes. En ik heb ze een grond gegeven van gras om ze te laten "staan". Op de achtergrond zie je nog net een stukje designpapier uit de Succulent Garden.


8 opmerkingen:

 1. Aww, this is so sweet and perfect for the spring walk theme

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een liefie! En mooi dat accent met het DP! Fijne Pasen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattig kaartje. Je schudkaart is prachtig, leuk die vetplantjes als schudmateriaal in de pot.
  Fijn om te lezen dat het weer iets beter met je moeder gaat.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. So sweet, love this CAS card! Thanks for sharing at Less is More!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Adorably cute and a perfect Spring themed card. Love the design with the oval focal point and superb white space. Happy Easter and Thanks for playing along at Less is More this week.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. This is SO adorable! Those hedgehogs are really cute and perfectly framed with their elegant oval and pretty floral background. Love it! Thanks so much for playing along with us at Less is More :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super choice of image for our challenge and I love the double frame featuring patterned paper, looks lovely.
  Thanks so much for sharing with us at Less is More, Anita x

  BeantwoordenVerwijderen