Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 24 april 2017

Just for you

Dit leuke kaartje maakte ik speciaal voor mijn moeder, als hart onder de riem omdat ze in de revalidatie zit. En het fleurt meteen haar kamer daar wat op.
Het achtergrond deel van de kaart bestempelde ik meerdere malen in dezelfde kleur als de kaart, met dezelfde tekst als onder de afbeelding in het zwart. De stempelset die ik voor dit kaartje gebruikte is de Bella and Friends set.1 opmerking:

  1. Leuk! Toevallig gisteren ook een kaart zitten maken met deze stempelset!

    BeantwoordenVerwijderen