Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 15 april 2017

Hello Spring

En nog een kaartje dat we maakten tijdens de workshop. Ik was bijna vergeten om deze te plaatsen, maar hierbij is hij alsnog.
Ook weer met de Succulent Garden gestempeld en gestanst. En deze kleurencombinatie vind ik zo SUper. Als je goed kijkt zie je dat het een schudkaart is geworden.


Zoals jullie gezien hebben, heb ik deze week weer een normale reeks kaarten geplaatst. Het gaat gelukkig iets beter met mijn moeder, al blijft ze met haar 87 jaar een mens van de dag. Bedankt voor jullie geduld en begrip de afgelopen weken.

1 opmerking: