Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 22 april 2017

Cheers!

Het Less is More kaartje van deze week moet strepen bevatten. Nu had ik al het plan opgevat om de komende week weer eens iets met de set Mixed Drinks te gaan doen, dus daar ben ik meteen maar mee begonnen.
En zoals gebruikelijk een CAS kaartje.


5 opmerkingen:

 1. Lovely card and like the fresh stripey background paper

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lekker hoor en mooi kaartje, nu heb ik dorst ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke, vrolijke kaart. Je vorige kaart is mooi met de libelle's in het bordeaux. En je gestempelde kaart is prachtig.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is lovely, Ankie! The cool aqua colour palette and coordinated stripey panel give a really fresh, contemporary feel. Fab card! Thanks so much for playing along with us at Less is More :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh, that's a great image. And looks fantastic with the offset panel of stripes.
  Thanks so much for sharing with us at Less is More, Anita x

  BeantwoordenVerwijderen