Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 9 maart 2017

Sweet baby

Voor het kaartje van vandaag koos ik als basiskleur Marina Mist. Op het designpapier plakte ik twee washi tapes en gebruikte ook hier weer de lieveheersbeestjes. De hartjes ponste ik deze keer uit blauw glitterpapier.
2 opmerkingen:

  1. Prachtig kaartje Ankie....ik heb een soortgelijk kaartje gemaakt dat staat er vandaag op...naar een idee van jou vorig kaartje....dankjewel!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Twee hele lieve geboortekaartjes, al een prachtige set zo.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen