Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 20 maart 2017

Spinner card

Tijdens de workshop bij Maaike maakte ik deze spinner card. Dit had ik nog nooit gedaan omdat het me geen makkelijk iets leek. Maar niets is minder waar. Het was veel makkelijker dan ik dacht. We gebruikten hiervoor de stempelset Lift me Up en het prachtige bijpassende papier. Heel leuk om te doen en zeker voor herhaling vatbaar.1 opmerking:

  1. Mooie en leuke kaart, wat gaaf dat de luchtballon zo rond kan vliegen over het mooie papier. Mooie vogelkaart, mooie achtergrond heb je gemaakt en leuk die vogel daar zo bij.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen