Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 15 maart 2017

Kaartje voor schoonzus en zwager

Mijn schoonzus en zwager gaan trouwen en om hen een cadeau aan te bieden maakte ik dit kaartje voor hen. Ze krijgen dit van mijn andere zwager en schoonzus en de kinderen en van mijn man en mij.
Mijn schoonzus is helemaal van het paars en de uilen dus daar heb ik iets mee gedaan. Ik heb inmiddels van haar vernomen dat ze er heel blij mee was, dus dat is mooi. Het huwelijk zal plaats vinden op 7-7-2017 maar we hebben het cadeau op voorhand al gegeven zodat ze er rekening mee kunnen houden in hun planning.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten