Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 8 maart 2017

Hoera een meisje

Dat de Love you Lots set voor velerlei kaartjes gebruikt kan worden blijkt wel uit de kaartjes van vandaag en morgen.
Dit keer heb ik een geboortefelicitatie gemaakt voor een meisje.


Als basis nam ik een witte carstock en voorzag deze van een lief hartjes designpapiertje. Ook hier weer de banners, nu aangevuld met een hartje uit de Hello Life set. De tekst schreef ik er uit de hand op.
De bestelling vroeg om allemaal kaartjes in dezelfde stijl dus dat op zich was al een uitdaging om toch hele andere kaartjes te maken met dezelfde lay-out. Maar gelukkig doen kleuren heel veel met de uitstraling van een kaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten