Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 6 februari 2017

Ooit een lachende koe gezien?

Ik ook niet hoor, maar ik vind het net of deze koe staat te lachen.
Het is al wat oudere stempel van SU die ik een tijdje terug geleend had. De afdrukjes lagen al ingekleurd en wel klaar maar ik had nog geen idee hoe ik ze op een kaartje zou verwerken. Maar dit vind ik toch wel heel grappig geworden. Op de achtergrond (binnenzijde van de kaart) stempelde ik de tekst BOO uit de set Happy Scenes van SU. Het designpapier is uit een blokje ook van SU en is uitermate geschikt voor mannenkaarten. En het papier dat ik voor dit kaartje gebruikt heb deed me meteen denken aan de vlekken van een koe dus zeer passend op dit kaartje.


2 opmerkingen:

  1. Super leuk dat papier bij de lachende koe ;-) En ook de BOO tekst is er erg leuk bij! Al met al, leuk kaartje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een grappige kaart, de koe lijkt idd te lachen. Zo leuk die gestempelde tekst binnenin en het bijpassende papier.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen