Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 17 februari 2017

Nogmaals love

Dit kaartje maakte ik voor hele dierbare vrienden voor Valentijnsdag. Omdat zij helemaal fan is van de stempelset Love you Lots heb ik ook deze set voor dit kaartje gebruikt. De olifant en de muis kleurde ik een heel klein beetje in met de blenderpen. Ook hier weer het hartje uit de Hello Life set. Het touwtje van het "ballonnetje) tekende ik met een fineliner. Het stukje wit voorzag ik van een prikrandje en plakte ik verhoogd op een stuk designpapier.1 opmerking:

  1. Heel, heel lief dit kaartje! Wat is die love stempel mooi..... Mooie kleurencombinatie, het hart en de tekst springen er echt uit zo :-)

    BeantwoordenVerwijderen