Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 7 februari 2017

Hoera Jannie 60 jaar

Vandaag is onze vriendin Jannie jarig en zij mag de mooie leeftijd van 60 jaar bereiken. Daar moest natuurlijk een mooi passend kaartje voor gemaakt worden. En omdat Jannie heel erg van de bloemenstempels is, kon het niet anders of ik moest bloemen op haar kaart verwerken. Uiteraard heb ik met de Number of Years framelits het getal 60 gestanst en op de kaart verwerkt.
De bloemetjes zijn gestempeld met een set van de Action, de grote tekst is van SU uit de set Er is er één jarig. De hartjes van de bloemetjes heb ik nog voorzien van wat blingbling.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten