Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 16 januari 2017

It's your big day

Het idee van dit kaartje kwam ik tegen op de blog van Michelle Last de up-line van de Nederlandse SU demonstratrices. Erg leuk al die pinguïns zo bij elkaar. Daarom heb ik haar kaartje deels gelift. Een grappig en vrolijk geheel zo toch?2 opmerkingen:

  1. Geweldig, wat een leuke kaart. Het muisjeskaartje is te schattig, zo lief. En de voor jou kaart is inderdaad heel erg stijlvol.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen