Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 28 januari 2017

Happy birthday

Nou, nou, het zijn wel veel verjaardagskaartjes geworden deze maak. Maar goed, ze komen altijd wel van pas. Ook dit kaartje maakte ik voor de Kick Off party en dat deed ik als volgt.
Ik nam een witte kaartbasis waarvan ik de rechter hoeken heb afgerond. Met de Any Occasion set uit de Sale-a-Bration folder stempelde ik het slingertje rechts boven aan de kaart. Met het sterretje uit de Labeler Alphabet stempelde ik verspreid over de kaartbasis wat rode sterren. Met een stukje goud glitter en donkerblauw met wit gestreept washitape maakte ik twee banners. Vervolgens stempelde ik de circustent in Real Red op een restje wit cardstock en stanste dit uit met de stitched shapes framelits. Deze plakte ik verhoogd met dimensionals op de banners. Een eenvoudig maar toch leuk en vrolijk kaartje.Geen opmerkingen:

Een reactie posten