Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 9 januari 2017

Happy birthday

Een mooi kaartje dat in mijn beleving ook heel geschikt is als mannenkaart. De achtergrond heb ik gemaakt door een masker op mijn kaart te leggen en daarbinnen te sponsen met blauw, geel en groen. Daaroverheen heb ik de vogels op takken gestempeld uit de Serene Silhouettes. De randen van de kaart bewerkte ik met de Touches of Texture.


3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie, stijlvolle kaart Ankie.

    Groetjes,
    Margriet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooi gedaan! Ik heb ooit zoiets gedaan met deze stempel met oranje tinten als een soort zonsondergang. Zeker geschikt als mannenkaart!

    BeantwoordenVerwijderen