Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 26 januari 2017

Cadeaudoosje

Halverwege deze maand was mijn vriendin Maaike jarig en zij kreeg van ons een leuke cadeaukaart. En uiteraard moest ik daar wel een mooi doosje omheen maken. Zelf maakt zij dit soort dingen ook altijd voor ons, dus dan kan ik natuurlijk niet achterblijven. Met de square pillow box thinlits dies van SU stanste ik het doosje uit, zette het in elkaar heb het toen vrolijk versierd met een designpapiertje en een afdrukje van een een stempeltje van Wild Rose. Dit heb ik ingekleurd met aquarelpotloden en blenderpens.
Om het doosje een mooie satijnen strik en daaraan het afdrukje gehangen dat ik met stiched shapes framelits dies heb uitgestanst.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten