Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 25 januari 2017

Beterschap

Mijn tweede kaartje van vandaag is de bijdrage voor de Lift Challenge die gisteren van start is gegaan. Een spekkie naar mijn bekkie om zo te zeggen. Inkleuren en handlettering/doodling, en je afbeelding moest ook nog uit het kader komen. Geweldig!
Ik maakte vanochtend dit kaartje.


4 opmerkingen:

 1. Wat een schattig kaartje met de leuke en grappige vlindertjes met hun vruchtjes! Superleuke lift met mooie doodle rand en tekstjes, Ankie! Dank je wel voor het meedoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent weer snel Ankie, leuk hoor. Erg leuk je lift, schattig dat plaatje met de vlindertjes! Mooi geschreven ook! Dank je wel weer voor het meedoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie, leuke kaart voor de liftchallenge. Wat een lief stempeltje.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen