Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 28 januari 2017

Ballon(nen)

Het thema van de Less is More Challenge van deze week. Met een Wild Rose stempel maakte ik dit afdrukje en kleurde het in met aquarelpotloden en blenderpens. Deze olifant heeft een hele lieve ballon in de vorm van een hart in zijn hand, dus prima geschikt voor deze challenge.


5 opmerkingen:

 1. Simply too cute Ankie and beautiful colouring.
  A great image for out balloon challenge and love the added hearts to your BG. Thanks for playing along at Less is More this week. Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. So cute and perfect for the challenge! Thanks for sharing at Less is More!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n lieve kaart! En mooi op dat frisse groen (blij dat het gras in onze tuin er ook weer fris-groen uitziet...) Fijn weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. What a sweet card! The elephant is adorable, and I love the hearts stamped in the background. The pale green really sets off the imagery and adds to the cuteness factor. Thanks so much for playing along with us at Less is More :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I love the soft green with the delicate hearts, a wonderful background for your oh so adorable image.
  Thanks so much for sharing with us at Less is More, Anita xx

  BeantwoordenVerwijderen