Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 22 december 2016

Van harte gefeliciteerd

Deze keer een heel eenvoudig kaartje maar door het kleurgebruik juist weer erg chique. Goud gecombineerd met paars doet het altijd goed.
De Nederlandse tekst is uit de set Er is er één jarig. De bloemetjes zijn uit de Petit Petals en uitgeponst met de bijbehorende pons.


1 opmerking:

  1. Hele mooie kaart , rustig en sfeervol !
    Fijne Kerstdagen !
    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen