Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 7 december 2016

Twee kaartjes met de one-sheet-wonder

Omdat ik gisteren geen one-sheet-wonder kaartje had, plaats ik er vandaag twee.


Een reep van mijn bestempelde A-4tje plakte ik op een bijpassende rode kleur zodat de twee randjes zichtbaar werden. De tekst daar precies boven gestempeld en wat rhinestones als hartjes van de bloemetjes.

Het tweede kaartje is een felicitatiekaartje.


Bij dit kaartje heb een basiskaart gebruikt in de kleur Rich Razzleberry. De grote Nederlandse tekst komt uit de SU set Er is er één jarig. Ook hier weer wat rhinestones in de hartjes van de bloemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten