Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 9 december 2016

Hoera Joël is vandaag 5 jaar geworden

Ja, de maand december is aangebroken en in deze maand zijn er drie van onze zes kleinkinderen jarig. Vandaag is het de beurt aan Joël (en aan mijn schoonvader trouwens ook) om jarig te zijn. Ook aan hem vroeg ik wat hij graag op zijn kaart van opa en oma wilde hebben en toen vroeg hij om muisjes die een taartje eten. Ik weet dat mijn dochter ooit zo'n kaartje van me gekregen had en dat staat nog steeds bij haar in de kast, dus ik denk dat hij het daar vandaan had. Maar goed, even in de oudere stempelsets gedoken en ja hoor, ik had hem nog. Dus een afdrukje gemaakt en ook - evenals het kaartje voor onze andere kleinzoon van de week - weer ingekleurd met de Copics. Joël is helemaal dol op alles wat met regenbogen te maken heeft en vroeg me ook of ik alsjeblieft regenboogkleuren wilde gebruiken. Dus ... de daad bij het woord gevoegd.


Om in regenboogstijl te blijven heb ik tussen mijn designpapier gezocht en kwam toen bij dit papier uit. Dit op de basiskaart geplakt en het muizenplaatje met een ovale framelit uitgestanst. Daarna nog een prikrandje erlangs gemaakt. Vervolgens met de Labeler Alphabet de tekst in een bijpassende kleur blauw gestempeld, uitgeknipt en op de kaart geplakt. En uiteraard nog een grote 5 uitgestanst met de Large Number Framelits Dies. Ben benieuwd wat hij ervan vindt.

1 opmerking:

  1. Super!! Erg leuk gedaan met alle wensen en voorkeuren van Joel erop!

    BeantwoordenVerwijderen