Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 2 december 2016

Gefeliciteerd - een jongen

De basiskaart in de kleur Soft Sky heb ik bestempeld met dezelfde kleur inkt met de tekst Hoera een jongen van het Scrapbookatelier. Daarna heb ik het woord gefeliciteerd op een stukje vellum gestempeld met Versamark en met witte embossingpoeder bewerkt. Dit is op de basiskaart geplakt. De kinderwagen is gestempeld in de kleur Night of Navy en uitgestanst met de Stitched Shapes framelits. Dit op een stukje designpapier en dat weer op het vellum geplakt.1 opmerking:

  1. Wat een leuke babykaartjes heb je afgelopen week gemaakt.
    De babyset van SU heb ik ook al een poosje maar te weinig inspiratie en geen baby's in de familie. Je mannenkaart is ook heel leuk geworden, lekker stoere uitstraling.

    BeantwoordenVerwijderen