Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 5 december 2016

Een bloemetje voor jou

Deze week heb ik o.a. weer een aantal kaartjes gemaakt met het zgn. one-sheet-wonder thema. Evenals een paar weken terug heb ik deze keer weer een A-4tje bestempeld en daarna versneden om er ongeveer 8 kaarten mee te maken.
De bloemen die ik hiervoor gebruikt heb komen voor een deel van een stempelsetje van de Action en de dieprode bloemetjes komen uit de SU set Fresh Fruit. Langs het diagonale stuk designpapier plakte ik een stukje washitape. De Nederlandse tekst komt uit de SU set Recht uit het Hart.Geen opmerkingen:

Een reactie posten