Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 15 november 2016

Happy birthday

Omdat ik weer een eind door mijn mannenverjaardagskaarten heen was, heb ik met de Guy Greetings een aantal kaarten gemaakt. Ik bestempelde eerst de basiskaart met de tekst happy birthday in de kleuren Chocolate Chip en Marina Mist. (bruin en blauw vind ik zo'n mooie combi). Daaroverheen plakte ik een stukje vellum en daar weer op een cirkel van Marina Mist cardstock. Ik stempelde de auto uit dezelfde set op een stukje whisperwhite en daaroverheen maakte ik de blauwe spetters met de Gorgeous Crunch. Vervolgens stempelde ik de auto nog een keer op wit carstock en knipt die - verhoogd met dimensionals - uit om die exact op de andere auto te plakken voor het diepte effect. Nog een paar sterretjes ter verfraaiing en zo is het kaartje klaar.1 opmerking:

  1. Hele mooie mannenkaart, ik vind blauw en bruin ook een prachtige combinatie. Het vellum en de verhoogde auto maakt het helemaal af. Je handlettering kaartje is ook heel mooi geworden, helaas heb ik een erg beroerd handschrift dus deze rage laat ik maar voorbij gaan.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen