Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 12 oktober 2016

Veel geluk samen

Een leuk kaartje om te gebruiken als huwelijkskaartje, maar kan ook heel goed gebruikt worden als geboorte felicitatie als er een meisje is geboren. Een geëmboste achtergrond voorzien van een lintje en een batch met de tekst in de kleur van het lintje erop. De tekst komt overigens uit de SU set Recht uit het hart. De kleur rood is de Real Read van SU en het lintje had ik nog in de voorraad.1 opmerking:

  1. Inderdaad voor meer doeleinden geschikt dit kaartje. En hij is mooooi!! Ik verbaas me er soms over hoe weinig een mooi kaartje eigenlijk nodig heeft. Als je het dan netjes en in mooie kleuren uitvoert geeft het een super effect!

    BeantwoordenVerwijderen