Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 13 oktober 2016

Van harte gefeliciteerd

Twee weken terug had ik een braderie en had daarvoor een aantal redelijk snelle kaartjes (om te maken) nodig. Dit zijn zo twee van die kaartjes. Gemaakt met de bloemen uit de set Fresh Fruit van SU. Als je goed kijkt zijn de kaartjes net iets verschillende van elkaar. De ene heeft een groene achtergrond en een recht gestempelde tekst en de andere heeft een oranje achtergrond en een schuin gestempelde tekst.1 opmerking:

  1. Het is soms zo fijn als een kaartje snel klaar is :-) Ik heb regelmatig van die "last minute" projecten nodig die eigenlijk die dag nog op de post moeten. Ideaal als je dan zo'n idee hebt, dat toch een super leuk kaartje oplevert!

    BeantwoordenVerwijderen