Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 18 oktober 2016

Time to chill

Bij de Dutch Card Lovers hebben we een kleurenuitdaging om aan te gaan. Aan de hand van het kaartje met kleuren dat zij geselecteerd hebben moet je zelf een kaart maken waarop deze kleuren terugkomen.
Ik heb door middel van watercolortechniek op een embossingmal de achtergrond gemaakt. Vervolgens heb ik die achtergrond aangekleed met stempels uit de Snow Place set. Ook de twee tekstjes komen hieruit.
Met de Perpetual Birthday Calendar set maakte ik in zilver nog wat sneeuwvlokken op de achtergond.


En hieronder nog even het kaartje met de te gebruiken kleuren

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart! Mooi achtergrondje en zulke schattige sneeuwmannetjes! dank je wel voor het meedoen met DCL, Ankie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart is dit geworden!! Mooie kleurtjes en lief met die sneeuwpopjes Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof kaartje Ankie, ziet er heel gezellig uit. Echt mooi met deze kleurtjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief! Kijk dat kleine sneeuwpopje daar nou staan! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow wat leuk gedaan zeg mooie kaart. Leuk dat je meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leukerd van een kaart, helemaal mooi in deze pastelkleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen