Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 3 oktober 2016

Less is More color challenge

Een beetje later dan anders, maar ik stond afgelopen zaterdag op een braderie en kon dus toen mijn kaartje niet maken voor de Less is More challenge. Deze week hebben ze een color challenge en wel de kleuren turquoise en lila.
Vanmiddag had ik even tijd en ben ik ervoor gaan zitten. Ik vond de klaprozen uit de Happy Watercolor wel heel geschikt voor dit thema. Ik stempelde deze bloem tweemaal en daarna heb ik hem gemaskerd en de achtergrond gestempeld in de kleur turquoise met de Perpetual Birthday Calendar set. De bloem kleurde ik vervolgens lila met behulp van een blenderpen.8 opmerkingen:

 1. Beautiful, I do love your colourwash background

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This is so pretty! The design really suits the colours. Your background is lovely, so loose and artistic and the flowers look great set against it. Thanks for a super entry to our Less is More challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Such a beautiful card. The design is just lovely. Thanks for sharing!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. So striking and beautiful Ankie, love your design and pops of our colour combo here look terrific. As always thanks for playing along with us at Less is More this week. Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi zijn deze bloemen en wat komen ze mooi naar voren met het blauw erachter!
  Hoop dat je een goede braderie hebt gehad (ik stond zelf zondag op een creatieve/kunstmarkt ) Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. This is beautiful Ankie, I love the delicate simplicity!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love this, Ankie. The stems are beautiful and the scene suits these colours perfectly.
  Thanks for sharing with us.
  Anita x
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen