Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 26 oktober 2016

Bijdrage voor de Liftchallenge

Mijn tweede blogpost vandaag is mijn bijdrage voor de Liftchallenge. Een hele gave uitdaging weer, en ik moet zeggen dat ik resultaat ook echt super vind.
De achtergrond is papier van SU waarbij je alleen de kleur (Watermelon Wonder) nog hoeft aan te brengen en daarna er met een vochtig babydoekje voorzichtig overheen zodat de verhoogde, glimmende opdrukjes (in mijn geval bloemetjes) tevoorschijn komen.
Toen heb ik een bijpassende bloemetjes gestempeld met de Wild about Flowers en dat deed ik ook met Watermelon Wonder. Alleen die maakte ik met de mister een beetje vochtig voordat ik het stempel afdrukte op mijn papier. Zo krijg je het gevraagde watercolor effect.
Dit afdrukje plakte ik op een stukje vellum en dat versierde ik met een wit - uit de losse hand getekend - stippellijntje. Een goudkoortje er onderdoor en wat plakparels ter versiering.


En uiteraard hieronder het kaartje dat je moest liften.

5 opmerkingen:

 1. Leuk dat je zo enthousiast bent! Mooi kaartje heb je gemaakt, dat achtergrondje past goed bij de bloemen. Dank je wel weer voor je deelname aan de Liftchallenge, Ankie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan!! Ook mooi dat je zo'n bijpassende tekst hebt, mooie lift!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi effect de achtergrond. Ik krijg haast een zomers gevoel bij je kaartje...nu zit ik ook buiten met mn kopje koffie...half oktober!!
  Mooie lift weer hoor Ankie en ontzettend leuk dat je weer mee doet!

  BeantwoordenVerwijderen