Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 5 oktober 2016

Bijdrage voor de Liftchallenge

En vandaag ook weer een tweede kaartje. Dit keer voor de Liftchallenge die gisteren van start is gegaan. Daarbij wordt gevraagd om een transparant deel in je kaart te verwerken.
Ik heb een basiskaart genomen in de kleur Soft Sky en die zowel boven het transparant als eronder geëmbost. Toen heb ik op Whisper White een orchideeën tak gestempeld uit de Happy Watercolor set en die heb ik ingekleurd met mijn blenderpens. De steel deed ik in de kleur Cucumber Crush en de bloemen deed ik in Rich Razzlberry.
De tekst komt uit de set Recht uit het hart en die stempelde ik met Versamark op een reepje Rich Razzleberry en gebruikte hierop witte embossingpoeder die ik met de heattool verhitte.En voor de duidelijkheid hieronder nog het kaartje dat gelift moet worden:

6 opmerkingen:

 1. WoW wat een prachtige kaart zeg echt heel erg mooi gedaan ik vind hem mooier dan het voorbeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mooi kaartje!!! Echt een goede lift.

  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi gedaan!! Prachtige lift Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeel mooie lift, met prachtig sprekende kleuren. Erg mooi gedaan, dank je wel weer Ankie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooie lift, Ankie! Dat bloesemtakje is gaaf, zeg! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen