Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 28 september 2016

Voor jou van mij

Gebaseerd op een herinnering aan een kaartje dat ik jaren geleden kreeg. Een vrijwel wit kaartje. De achtergrond is geëmbost. Daaromheen een wit lintje met mintgroene stippen. De tekst voor jou van mij komt uit de Recht uit het hart set en heb ik uitgeponst met de cirkelpons. Nog een scallopcirkel geponst in een iets grotere maat en dit met dimensionals op de kaart, over het in lint geplakt. De hartjes van de bloemetjes zijn voorzien van gekleurde mini pareltjes.1 opmerking:

  1. Een beauty Ankie, die mini pareltjes in mint kleur maken het echt af!! Zo'n mooi kaartje in dit rustige wit met mint, ik hou er wel van!!

    BeantwoordenVerwijderen