Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 7 september 2016

Veel liefs

Een kaartje met een stralende zon. Dat wordt gevraagd bij de Dutch Card Lovers. Wel dat moet niet zo moeilijk zijn toch?
Met de set Kind a Eclectic stempelde ik de zon in de kleur Summer Sun. Als je goed kijkt zie een zgn. halo om de zon als teken dat er weersverandering opkomst is. Dit plaatje past dus goed in deze nazomer waarin officieel de meteorologische herfst al begonnen is.
Met een sponsdauber sponste ik met Soft Sky de lucht en met Old Olive het gras. Daarna stempelde ik uit dezelfde set de blaadjes/takjes en deed dat in de kleuren Old Olive en Garden Green.
Op een apart stukje papier stempelde ik twee keer het vogeltje uit de An Open Heart set. Deze vogels kleurde ik in met behulp van de blenderpens. Ik stempelde het vogeltje twee maal op het gras bij de boomblaadjes en knipte de vogels die ik op het aparte papier had uit om die met dimensionals op de niet gekleurde vogels te plakken. Met de Sheltering Tree en de Wetlands set maakte ik nog wat gras en wat grotere graspollen. De zon liet ik schitteren met de Wink of Stella (helaas krijg ik die glans niet op de foto). De tekst komt uit de set Er is er een jarig, een van de Nederlandstalige sets van SU.
Het geheel plakte ik op een basiskaart van Old Olive cardstock.


4 opmerkingen:

 1. Mooi geheel !
  De vogeltjes zijn erg mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig gedaan zo Ankie! Erg mooie kaart, je hebt er een mooi tafereel van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat mooi!!! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat mooi gedaan zeg. Bedankt voor je deelname aan DCL.

  BeantwoordenVerwijderen