Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 23 september 2016

Snel beter worden

Op Pinterest zag een kaart voorbij komen met allerlei gekleurde ananasjes. Dat moet ik ook eens doen dacht ik. Dus met de ananas uit de Pop of Paradise stempelde ik de ananassen willekeurig in verschillende kleuren op een stuk Whisper White. Dit plakte ik vervolgens op een basiskaart in de kleur Crisp Cantaloupe. (zo blijven we in het fruit :-) ) Uit een stuk blauw glitterpapier (dat ik kocht bij Sostrene Grene in Zwolle tijdens mijn vakantie) ponste ik een cirkel en plakte die op de kaart. Op een stukje zwart cardstock stempelde ik met Versamark en emboste dit met witte embossingpoeder. Daarna stanste ik dit uit met de banner uit de Number of Years framelits. Deze plakte ik op de cirkel met dimensionals en links boven en rechts onder plakte ik ook nog een ananasje verhoogd over een deel van de cirkel. Zo kreeg ik een heel vrolijk en fruitig beterschapskaartje.2 opmerkingen:

  1. Leuk beterschapskaartje met al die ananassen!! Ik was toevallig van de week bij Sostrene Grene in Nijmegen, leuke winkel :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat gaaf al die gekleurde ananassen op je beterschaps-kaart Ankie, ziet er zo leuk en vrolijk uit...daar word je toch meteen beter van ;)
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen