Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 24 september 2016

Less is More - thread

En dan is het weer tijd voor mijn Less is More bijdrage van deze week. Buiten het feit dat het een CAS kaartje moet zijn, willen ze deze week graag draad op je kaart verwerkt zien. Nu was ik vanochtend bij de Action en zag dat ze allemaal nieuwe clearstempels hadden. Daar vond ik er een tussen met een prachtig bloemenhart en aangezien de prijs nergens over gaat (€ 0,69!) heb ik hem meegenomen. En toen ik de uitdaging van Less is More online zag, wilde ik dit meteen combineren. Het hart heb ik met behulp van de markers beïinkt en dit verwerkt op een 10 x 10 cm kaartje. De tekst komt uit de set Er is er één jarig. Zo zie je maar dat verschillende merken ook makkelijk gecombineerd kunnen worden. Je moet alleen even durven.


6 opmerkingen:

 1. This is so beautiful, Ankie! I love the pretty, delicate stamping and pierced edges layer. Great entry for our thread challenge at Less is More :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This is such a pretty and delicate card - fab!

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk om te zien dat ik niet de enige ben die op een hele duidelijke en eenvoudige manier her draad heeft gebruikt... Mooi stempelwerk weer Ankie! Fijn weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is a beautifully stamped floral heart and the touch of thread adds to the elegant design! Thank you for sharing with us at Less is More this week :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Such a wonderfully feminine card Ankie. The little flower stamps are so beautiful and your bow of thread is a perfect finishing touch. Thanks so much for sharing this with us at Less is More.
  Sharon xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I'm sorry for the really late visit Ankie
  This is such pretty stamping Ankie, lovely card!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen