Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 20 september 2016

Hoera een jongen

Een "modern" geboortekaartje. Op een stuk Crumbcake cardstock plakte ik een stuk blauw designpapier. Daarop weer een stuk Crumbcake en daarop weer een stukje Whisper White. Met de Gorgeous Crunch stempelde ik wat streepjes in de kleur Crumbcake en met Marina Mist stempelde ik wat spetters op de achtergrond.
Met de Simply Stars stempelde ik de grote en een kleine ster eveneens in de kleur Marina Mist. De tekst komt van het Scrapbookatelier. Ik wilde nl. graag een Nederlandse tekst op de kaart. Ook deze stempelde ik in Marina Mist.2 opmerkingen: