Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 10 september 2016

Gefeliciteerd

De uitdaging van Less is More van deze week is een enkellaags kaart met je favorite bloem erop. Nu is dat voor mij de roos en dan het bijzonder uit de stempelset Stippled Blossom van SU. Dit kaartje had ik van de week toevallig gemaakt omdat ik daar zin in had en bij toeval is het een enkellaags kaart met de roos, en hij is ook nog eens CAS. Ik heb dus een makkie vandaag.


16 opmerkingen:

 1. This is ever so pretty Ankie! Love the vibrant colours. The rounded corners are a fab touch. Thanks so much for playing along with us at Less is More :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gorgeous card, Ankie. I love the bright raspberry bloom with the neutral one behind, so pretty.
  Thanks for sharing with us.
  Anita x
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Well done on being first past the post over at LIM this week with this beautiful card

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt prachtig gedaan!! Leuk hè dat je soms al een kaartje af hebt dat precies binnen een challenge past..... Fijn weekend Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geluk dat je deze mooie kaart al gemaakt had Ankie. Mooie kleuren en mooi gecombineerd.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is echt mazzel;heb je de rest van de dag heerlijk van het lekkere weer kunnen genieten! En vandaar dat je zo snel was :)
  Een super mooie roos en kaart is het zeker! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gorgeous card Ankie!
  Thanks so much
  Chrissie
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kaart, Ankie! Mooie combinatie van een hevige kleur met een neutralere kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een geluk dat je net een passende kaart had gemaakt, heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. So pretty, the flowers are stamped just perfectly...in fact it looks like there is so much dimension to this one layer card! Thanks for sharing at Less is More!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Beautiful stamping! I like the curved edges too. Great card.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Very gorgeous CAS card ! So chic and elegant ! Thanks for sharing. Izzy Scrap

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gorgeous card with such lovely flowers

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Well done on being first in this week and what a lucky make from Friday! Beautiful blooms and masked perfectly yet keeping your card brilliantly CAS too. thanks for playing with us at Less is More this week. Sarah

  BeantwoordenVerwijderen