Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 6 september 2016

Een zoon

Het idee voor dit kaartje vond ik op Pinterest. Daar was het een meisjesvariant, maar ik had dringend nieuwe jongens geboortefelicitaties nodig, dus daarom is het een blauwe uitvoering geworden.
De onderkant van het kastje is uitgestanst met een label framelit. Op de kaart zelf wat repen blauw papier geplakt als lades. Met een pons heb ik de sterren en de glitters op de sterren geponst en als handvatten op de lades geplakt. De banner komt uit de Large Number framelits en is bestempeld met de Rotary stempel. De rompertjes komen van een oude rol stempel, die ik heb omgeknutseld tot een lange rij stempel omdat ik dat makkelijker vind. De streepjes en het olifantje kleurde ik in met de markers van SU.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten