Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 21 september 2016

DCL Challenge

Bij de Dutch Card Lovers van deze keer wordt gevraagd om een schudkaart te maken. Normaal ben ik daar niet zo van, dus was het extra leuk om deze uitdaging aan te gaan. Ik maakte mijn kaartje met de stempels uit de Pop of Paradise set en deed in het schudgedeelte blauwe sequins alsof de flamingo bij het water staat.
6 opmerkingen:

 1. Het is je goed afgegaan, neen mooie kaart met die flamingo! Leuk dat je de sequins in deze kleur koos, maakt het nog meer tropisch qua uitstraling. Dank je wel voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Water of blauwe lucht, het is een mooi kaartje geworden, lekker frisse kleuren Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart hoor. Leuk dat je meedoet bij DCL.

  BeantwoordenVerwijderen