Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 21 september 2016

ABC Challenge - de letter Z

Bij de ABC challenge is de laatste letter van het alfabet aan de beurt. De letter Z. Je mag zelf bedenken wat je wilt als het maar de letter Z begint. Ik heb gekozen voor Zwart-wit en Zomaar.
Op het basiskaartje plakte ik een mooi stuk designpapier. Daarop een klein stukje Whisper White dat ik bestempeld met de honingraatjes uit de Butterfly Basics in de kleur zwart.
Met een tekststempel van het Scrapboekatelier stempelde ik de tekst Zomaar een kaartje van van mij.


Om toch nog een beetje kleur aan de kaart mee te geven deed ik er een goudkoordje omheen en ponste ik uit goudglitterpapier twee vlinders.

2 opmerkingen:

  1. Erg leuk Ankie, en ook leuk dat je zo vaak meedeed met mijn challenge! Lieve groetjes, Erna

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een stijlvol kaartje. Jij hebt ook altijd trouw meegedaan. Vandaag bij mij ook de bijdrage voor de letter Z!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen