Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 5 augustus 2016

Opnieuw twee kalenderbladen

Een paar weekjes terug liet ik jullie al de kalenderbladen van januari en februari zien en vandaag heb ik de bladen van maart en april voor jullie.
Zoals je ziet hebben ze allemaal een ander thema, maar de lay-out is van allemaal nagenoeg gelijk. Voor de maand maart heb ik gekozen voor vrolijke bloemen en vlinders en voor de maand april (de maand waarin ik zelf jarig ben) heb ik gekozen voor een van mijn favoriete stempels: de Stippled Blossoms. En daarbij in de kleur paars, omdat ik dat buiten het aquablauw dat ik erg leuk vind, ook erg hou van deze paarstinten.1 opmerking: