Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 13 augustus 2016

Een dekentje gehaakt

Vandaag heb ik weer een dekentje dat ik maakte. Ik maakte het met de restjes van de dingen die ik al eerder haakte of breide.
Het dekentje van vandaag is gehaakt in stokjes, waarbij ik steeds een steekje dieper instak om zo het grappige effect van de kleurtjes te maken. Dit dekentje is ook weer gegaan naar iemand bij ons uit de kerk die eens in de zoveel spulletjes meegeeft voor Roemenië.


1 opmerking: