Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 27 augustus 2016

Big news

Deze week heeft de Less is More uitdaging de opdracht om iets van een sticker of iets dergelijks op je kaart te gebruiken. Oei, dat is lastig, want zoveel stickers heb ik niet. Die gebruik ik eigenlijk nooit op kaarten. Maar gelukkig had ik nog wat sticker banners uit een cardkit van heel lang geleden. Ik vond het zonde om die weg te gooien dus die kwamen goed van pas.
Ik ben begonnen met een washitape langs de korte zijde van de kaart. Daarop de sticker banner geplakt. In het restantenbakje lag deze tekst nog te wachten en die heb ik erop geplakt. Daarna de randen van het witte deel voorzien van een prikrandje. Maar ik miste toch nog iets. Ik weet wel dat het CAS moet zijn, maar ik heb het er toch maar op gewaagd om een klein eendje erbij te stempelen. Nu kan ik de kaart gebruiken als ik weer eens iemand in mijn omgeving heb die een zwangerschap heeft te melden. En nu maar hopen dat hij nog CAS genoeg is. ;-)5 opmerkingen:

 1. How absolutely adorable! What a piece of luck that you had a sticker banner to use. This is really pretty <3 Thanks so much for sharing with us at Less is More :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super cute and adorable use of your sticker Ankie and thanks for playing along with us at Less is More this week. Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This card is very cute. Love that little duck! Thanks for sharing at Less is More!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is a sweetie of a card Ankie, that little duck is simply adorable!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a cute little card. I love that this would be great for both boys and girls.
  Thanks for sharing with us.
  Anita x
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen