Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 24 augustus 2016

ABC Challenge bijdrage

Nu het normale leven weer op gang is na de vakantie, bedacht ik me gisteren ineens dat er volgens mij een ABC challenge moest zijn gekomen begin van deze maand. Dus even gezocht en ja hoor die was er. Vanochtend vroeg had ik ineens het idee wat ik wilde maken met de letter Y waarbij het thema YOU was geworden.
Met de Botanicals for you stempelde ik de grote tekst.  Die heb ik beïnkt met markers waarbij ik Night of Navy en Real Red heb gebruikt. De kleine tekst komt uit de Hello stempelset. Daarna maakte ik met de Playful Backgrounds een zacht gekleurde achtergrond in de kleuren Daffodil Delight, Bashful Blue en Crisp Cantaloup.
De twee gekartelde cirkeltjes heb ik gestempeld met de Starburst Sayings in dezelfde kleuren als de tekst en uitgestanst met de bijpassende framelits. Een kleine rhinestone in het midden van het cirkeltje maakt het af.1 opmerking: