Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 9 juli 2016

Tijd ....

Soms heb je er teveel van. Merendeels heb je er te weinig van. In elk geval is tijd het thema van Less is More van deze week, waarbij het ook nog eens een enkellaags kaartje moet zijn.
Dat blijf ik toch altijd de lastigste vinden, die enkellaags kaarten. Ik wil zo graag diepte geven aan mijn kaart.
Met de set Clockworks maakt ik dit kaartje. De diepte bracht ik deze keer aan door het klokje eerst te stempelen en daarna te maskeren zodat ik de achtergrond kon stempelen. Nu lijkt het net of het klokje er wat uitspringt. Bovendien moet er ook veel wit op je kaart zichtbaar blijven, dus daar heb ik ook rekening mee gehouden.
De kleuren die ik gebruikte zijn Daffodil Delight, Mossy Meadow en Early Espresso.


9 opmerkingen:

 1. Je hebt het knap gedaan om de kaart zonder extra laagjes toch zo interessant te maken! En tja, tijd tekort ken ik wel. De enige momenten dat de tijd niet vliegt zijn voor mij die in de tandartsstoel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. A fab CAS card, Ankie! The colour palette of blacks and browns gives a very clean, restrained feel that sets off the 'movement' in the clocks, cogs and sentiment really well. Great LIM entry :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great card, brilliant for the guys or even a retirement card Debbs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er goed uit; echt wel diepte!
  Ik vind het altijd heerlijk die eenlaags-kaarten; geeft je van te voren wat te bedenken hoe je het idee van je hoofd zo op het papier kunt krijgen...
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super CAS and striking card Ankie, fun and perfect take on TIME. Thanks for playing along at Less is More this week.
  Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Terrific card! Thanks for sharing at Less is More!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. This is terrific Ankie...super image in a great design!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 8. The stamped background works brilliantly with your images.
  Thanks for sharing with us.
  Anita x
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen