Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 14 juli 2016

Setje van "Delfts blauwe" kaartjes

In de nieuwe catalogus van SU staat zo'n gave stempelset met voorbeelden... Maar vooral ook het kleur gebruik is zo gaaf. Ik wilde dit een beetje uitproberen, alleen ik heb die set niet. Maar niet getreurd want met een andere bloemenstempelset kun je best een dergelijk resultaat bereiken.
Ik stempelde eerst een A-4tje helemaal vol met bloemen in de kleur Night of Navy en maakte er daarna dit setje kaarten mee.
1 opmerking:

  1. De kleuren zijn mooi en je bloemen echt prachtig, top kaartjes!!

    BeantwoordenVerwijderen