Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 18 juli 2016

Party time

Vandaag een kaartje dat ik maakte met de kit die ik kocht en waarmee ik bij Maaike een maandje geleden ongeveer een workshop volgde. Ideaal zo'n kit ook om met vakantie mee te nemen. Het enige wat je nog extra mee moet nemen is een schaartje en lijm. Verder zit alles in die doos. Zo hoef je tijdens je vakantie geen afkickverschijnselen te hebben ;-)
Maar aangezien deze doos bijna helemaal opgebruikt is heb ik een tweede doos gekocht maar dan met watercolor als thema. Erg leuk dus die gaat lekker alvast in de knutseltas die mee gaat met vakantie.


1 opmerking:

  1. Mooie kaart en ik wens je een fijne creatieve vakantie !!!!

    BeantwoordenVerwijderen